Privacy

Legal Experts for the Digital You

Met jouw onderneming heb je ongetwijfeld te maken met persoonsgegevens (bijvoorbeeld van klanten), die jij verwerkt of door derde partijen laat verwerken. Op het moment dat er persoonsgegevens in het spel zijn, ontstaan er verplichtingen voor jou als ondernemer. Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn daar nog flink wat regels aan toegevoegd. Als ondernemer is het soms nog knap lastig om uit te vogelen wat je er in de praktijk precies mee moet. Onze (privacy-)juristen helpen je hier graag bij.

Onze toegevoegde waarde (i.e. de voordelen van het inschakelen van onze privacy-juristen):

  • Een brug slaan: al onze juristen zijn uiteraard meesters in de rechten, maar door onze eigen tech-kennis én onze samenwerking met developers, kunnen we net dat beetje extra geven indien nodig.

  • Pragmatisch: we denken mee aan een oplossing die ook (voor jouw branche) in de praktijk werkt. Onze taak stopt niet bij het ‘recht’ an sich.

  • Digitaal & informeel: we werken zoveel mogelijk digitaal en met programma’s die jou als cliënt betrekken bij ons werkproces - altijd met volledige inzet maar zónder gewichtigdoenerij.