Spaans & Spaans hebben ons enorm geholpen door te wijzen op de geldende privacy regelgeving en het schrijven van onze privacy- en cookieverklaring. Snel, precies en helder.

- Tycho, De Ceuvel - (https://deceuvel.nl/nl/)

Read More
Hester Spaans

Spaans & Spaans were really helpful. They had accurate, professional advice for me and were able to answer all my questions. I needed to create some contract templates and General Terms & Conditions. The whole process was very easy and pain-free! I will certainly be retaining their services for all my legal requirements in the future. Thanks Hester!

- Hannah, the Magnetwork - (https://www.themagnetwork.com/)

Read More
Hester Spaans

Ik heb bij Spaans & Spaans het starterspakket afgenomen. Na het invullen van de vragenlijsten werd alles in een persoonlijk gesprek nabesproken, zodat alles geheel duidelijk is. Ook kon ik met al mijn vragen bij Hester en Lucia terecht. Op duidelijke (en begrijpelijke) wijze konden zij deze beantwoorden, wat heel fijn was. De stukken kreeg ik snel aangeleverd en wijzigingen werden ook snel verwerkt. Al met al ben ik enorm tevreden over de geleverde diensten en ik kan Spaans & Spaans aan iedereen aanbevelen. 

- Astrid, Bravery at Work - (https://www.braveryatwork.com/)

Read More
Hester Spaans

Ik heb door Spaans & Spaans een aantal bedrijfsovereenkomsten laten opstellen (overeenkomst van opdracht, algemene voorwaarden, verwerkersovereenkomst, privacy- en cookieverklaring). Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Hester en Lucia hebben goed naar mijn wensen geluisterd en hebben zich verder heel flexibel opgesteld toen ik door omstandigheden niet op de stukken kon reageren binnen de aangegeven reactietermijn. Geen stoffig juridisch bureau, maar jong en van deze tijd!

- Jessica, StoryNell - (www.storynell.nl/)

Read More
Hester Spaans

Voor mijn psychologie- en yogapraktijk heb ik een starterspakket afgenomen bij Spaans & Spaans. Ik ben erg tevreden over hun informele en persoonlijke, maar toch professionele werkwijze. Alle documenten zijn op begrijpelijke wijze opgesteld en vervolgens aan mij uitgelegd, zodat ik zelf goed op de hoogte ben van de inhoud van de documenten. Ook was het contact zeer toegankelijk en hebben zij goed meegedacht en juridisch advies gegeven. Voor juridisch advies zou ik zo weer contact opnemen met Spaans & Spaans.

- Priya, Praktijk Mens in Bloei- (www.praktijkmensinbloei.nl)

Read More
Hester Spaans

Lucia en Hester hebben ons bedrijf geholpen met een sterke fundering. Als internationaal hospitality recruitment agency is voor ons privacy erg belangrijk, wij krijgen dagelijks veel cv’s binnen. Lucia en Hester hebben The Work Embassy AVG-proof gemaakt. De communicatie verliep via Slack en dit zorgde voor een informele en heldere samenwerking. Wij hebben er dus ook het volste vertrouwen in dat Spaans&Spaans ook jullie bedrijf kan helpen!

-Merijn Koops, Founder The Work Embassy- (www.theworkembassy.com)

Read More
Hester Spaans

Om mijn snel groeiende bedrijf een stevige juridische basis te geven heb ik Lucia en Hester gevraagd de Algemene Voorwaarden van mijn bedrijf op te stellen en andere juridische documenten te screenen. Ze leveren de documenten snel op en communiceren helder. De doortastende manier waarop Lucia en haar collega’s te werk gaan geeft mij het vertrouwen dat ik zonder zorgen kan focussen op mijn core-business.

-Exploressa- (Marketing & Bedrijfsadvies bureau)

Read More
Hester Spaans