Omdat wij geloven dat de digitale ondernemer de toekomst heeft.

Onze werkwijze

Juristen voor ondernemers in de digitale wereld.

Spaans&Spaans is niet alleen onconventioneel qua technische kennis, maar ook qua werkwijze. We werken namelijk zoveel mogelijk op digitale basis. Door bewust af te te zien van zoiets als een "fysiek kantoor" en onze processen zoveel mogelijk te digitaliseren, zijn wij in staat de kosten voor onze cliënten verrassend laag te houden. En dit uiteraard zonder ook maar enige afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit van de door ons geleverde diensten. Daarnaast werken wij met en vanuit een “No worries-mentaliteit", hetgeen onder meer inhoudt dat bestaande dan wel toekomstige cliënten ons altijd en overal kunnen contacteren/bereiken wanneer zij met een juridisch probleem geconfronteerd worden en daarover van onze kant per direct feedback c.q. een eerste advies nodig hebben. Bij Spaans&Spaans communiceren we digitaal met onze klanten: e-mail, Skype, Google Hangouts, Slack, Trello… het grote aantal digitale platformen dat beschikbaar is, maakt communicatie met onze klanten zoveel efficiënter en transparanter. Daarbij geven we de cliënt via een up-to-date online dossier inzicht in de ontwikkelingen omtrent zijn of haar zaak zodat de cliënt te allen tijde weet wat er speelt en daardoor zelf de controle behoudt. Overigens, wie de voorkeur geeft aan telefonisch contact, mag ons natuurlijk ook altijd even bellen - dat hoeft geen betoog.

Last but not least, Spaans&Spaans neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door zoveel mogelijk digitaal te werken, onnodig papierwerk tot het minimum te beperken, en aldus haar steentje bij te dragen aan een duurzame planeet. We zijn er trots op dat we voorop lopen in de niet meer te stoppen digitalisering van de juridische wereld!

Wil je meer weten over onze werkwijze of over de diensten die wij aanbieden? Neem gerust even contact met ons op en dan geven we je graag nog wat extra informatie.