Juridisch gesprek. Gratis. Juristen. Ondernemers.

Koffie date met een jurist

Een uurtje met een jurist praten onder het genot van een kopje koffie. Vragen stellen, nieuwe inzichten krijgen en samen tot oplossingen komen.

Locatie: Amsterdam
Prijs: 80 euro (ex.21% BTW)

Als (beginnende) ondernemer weet je alles over jouw product en / of dienstverlening maar kan je soms best een luisterend oor van een jurist gebruiken. In een uurtje kunnen we natuurlijk niet al jouw problemen oplossen maar kunnen we je zeker weer op weghelpen.

Koffie date met een jurist. Een geruststellend gesprek waarin jij jouw vragen kan stellen en wij antwoorden geven.

Bang dat je alleen maar slecht nieuws krijgt? Onze juristen zijn niet zo van de bangmakerij. Ze gaan altijd op zoek naar een oplossing die ook in de praktijk werkt en houden meer van mensen geruststellen dan onnodige doemscenario’s te creëeren. Doordat onze juristen ook zelf ondernemer zijn, begrijpen ze bovendien dat een louter juridische aanpak niet altijd lekker loopt met de marketing van jouw bedrijf. Dit is uiteraard wel zo prettig praten!

We houden bewust geen kantoor aan. Niet alleen kunnen we zo onze prijzen laag houden maar kunnen we ook overal in Amsterdam in jouw favoriete koffietent verschijnen.

Lijkt dit je iets? Plan dan meteen jouw afspraak in. Eerst meer weten? Neem dan contact op voor extra informatie.