Betaalbare ICT-juristen

Ict-Juristen

Onze samenwerking met developers zorgt ervoor dat we ook de technische kant van het verhaal begrijpen.

Spaans&Spaans bestaat uit twee eigenzinnige juristen met een missie: juridische dienstverlening op topniveau door juristen én software developers. Ben jij bijvoorbeeld een:

  • Software Developer

  • Software Gebruiker

  • IT-manager

  • Cloudprovider

en zoek je een jurist die niet alleen de wet kent maar ook jouw “tech-world” begrijpt? Dan ben je bij Spaans&Spaans aan het juiste adres.

Je kan bij ons niet alleen terecht voor ICT-contracten (zoals bijvoorbeeld een Service Level Agreement of een Software Distributieovereenkomst) maar ook voor juridisch advies. Wanneer je een aan het ICT-recht gerelateerde vraag hebt, is het van wezenlijk belang om naar een jurist op zoek te gaan die zich in juist deze materie gespecialiseerd heeft. Zeker nu onze samenleving in rap tempo aan het digitaliseren is en er voortdurend nieuwe wetten en regels uitgevaardigd worden om dit digitaliseringsproces in goede banen te leiden.

Het ICT-recht vraagt om gespecialiseerde juristen.

Het ICT-recht is dan ook een nieuw, buitengewoon complex rechtsgebied waarin uitsluitend juristen met een relevante expertise en het vermogen om ondanks een razendsnel veranderende wetgeving toch steeds weer 'up-to-date' te blijven, door de bomen het bos nog kunnen zien. Spaans&Spaans biedt deze expertise en is tevens uiteraard volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot het ICT-recht.

Bekijk hier onze Whitepaper “Auteursrecht op software”.

Op zoek naar een ICT-jurist? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. Ga naar “Onze overeenkomsten en contracten” voor een opsomming van al onze (ICT) contracten.