expertise&

juridisch vertalen

De juristen van Spaans&Spaans hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan als (juridische) vertalers, voor zowel internationaal gerenommeerde bedrijven als ‘kleine’ zzp’ers, en helpen jou dan ook graag met de benodigde vertalingen van jouw juridische documenten.

Rechtentaaltje

Doordat onze juristen meesters in de rechten zijn, ben je ervan verzekerd dat wij begrijpen hoe een clausule ‘omgetoverd’ moet worden in een correcte vertaling. Vertaalbureaus die geen juridische achtergrond hebben, begrijpen veelal niet dat ons ‘rechtentaaltje’ toch echt een eigen karakter heeft. Kennis hiervan is wat ons betreft onmisbaar voor een goede juridische vertaling. Bij Spaans&Spaans ben je er dan ook van verzekerd dat wij jouw juridische documenten op de juiste manier vertalen.

Even rechtzetten

Een beëdigd vertaler is niet altijd beter dan een 'gewone' vertaler. Zoals een jurist soms veel meer kennis van bepaalde zaken heeft dan een advocaat, hoeft een niet-beëdigde vertaler absoluut niet onder te doen in kwaliteit ten opzichte van een beëdigd vertaler. Kortom, een beëdigde vertaling is in veel gevallen niet vereist.

Woordtarief

Juridische vertalingen Engels-Nederlands, Nederlands-Engels, Italiaans-Nederlands en Nederlands-Italiaans tegen een voordelig tarief

  • € 0,11 cent per woord (ex. 21% BTW)
  • Spoedtoeslag van € 0,02 cent (ex. 21% BTW)
  • Kwaliteit
  • Dubbele controle inbegrepen in de prijs
  • Professionele vertalingen door juristen (meesters in de rechten)

Waar kunnen wij jou bij helpen?

We weten het, er is een overschot aan vertaalbureaus te vinden op Google. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Bijvoorbeeld omdat wij niet via dubieuze tussenbureaus werken, en daardoor een eerlijk tarief kunnen hanteren, zowel voor ons, als voor jou. Bovendien denken wij zelf ook graag even mee. Valt het ons bijvoorbeeld op dat een artikel uit jouw algemene voorwaarden niet helemaal klopt of binnen een internationale verhouding tot problemen kan leiden? Dan zorgen we samen voor een slimme(re) oplossing.