Contracten.Overeenkomsten. Laten opstellen door juristen. ICT-recht. Auteursrecht. Privacy.

Contracten

Het laten opstellen, controleren of aanpassen van jouw contract!

Als ondernemer ontkom je er - vroeg of laat - niet aan om contracten te sluiten. Veel beginnende ondernemers willen zich vooral met het ondernemen bezig houden en laten het 'juridische gedeelte' even voor wat het is. Begrijpelijk, maar ook in de beginfase van jouw onderneming kan je al tegen een hoop gedoe aanlopen als je de gemaakte afspraken niet op papier hebt gezet. Net zoals je niet zonder enige routebeschrijving naar Moskou wilt afreizen, wil je ook niet zonder enige voorbereiding in een overeenkomst stappen. En ja, een overeenkomst komt al heel snel tot stand (met alle verplichtingen en rechten die daarbij horen). Het laten opstellen van een contract is niet zo eng als het misschien klinkt. Bij Spaans&Spaans kunnen wij voor jouw onderneming contracten in begrijpelijke taal opstellen en aanpassen aan jouw doelgroep.

>> Ga naar “Onze overeenkomsten en contracten” voor een opsomming van de contracten die wij maken.

Natuurlijk kunnen wij ook kijken of jouw bestaande contracten nog up-to-date zijn, of een check uitvoeren indien je met een nieuwe partij wilt gaan contracteren en deze jou vraagt iets te ondertekenen. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachtse problemen komt te staan! 

Wat de prijs gaat zijn hangt af van het soort contract wat jij nodig hebt of nagekeken wilt hebben. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar wat er mogelijk is voor jouw budget. Een vertaling nodig? Dat doen wij ook!