Contracten

Legal Experts for the Digital You.

Als ondernemer ontkom je er - vroeg of laat - niet aan om contracten te sluiten. Veel (beginnende) ondernemers willen zich vooral met het ondernemen bezig houden en laten het 'juridische gedeelte' even voor wat het is. Begrijpelijk, maar je kan al snel tegen een hoop gedoe aanlopen als je de gemaakte afspraken niet op papier hebt gezet. Net zoals je niet zonder enige routebeschrijving naar Moskou wilt afreizen, wil je ook niet zonder enige voorbereiding in een overeenkomst stappen. Bij Spaans&Spaans kunnen wij voor jouw onderneming contracten in begrijpelijke taal opstellen en aanpassen aan jouw doelgroep. Natuurlijk kunnen wij ook kijken of jouw bestaande contracten nog up-to-date zijn, of een check uitvoeren indien je met een nieuwe partij wilt gaan contracteren en deze jou vraagt iets te ondertekenen. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachtse problemen komt te staan. Een vertaling nodig van een juridisch document? Dat doen wij ook.

Onze toegevoegde waarde (i.e. de voordelen van het inschakelen van onze juristen):

  • Maatwerk: een goed contract legt zo nauwkeurig mogelijk de verwachtingen vast van partijen en fungeert als “handleiding” voor de (toekomstige) relatie.

  • Pragmatisch: al onze juristen zijn uiteraard meesters in de rechten maar we stellen vooral contracten op die ook (voor jouw branche) in de praktijk werken. Onze taak stopt niet bij het ‘recht’ an sich.

  • Digitaal & informeel: we werken zoveel mogelijk digitaal en met programma’s die jou als cliënt betrekken bij ons werkproces - altijd met volledige inzet maar zónder gewichtigdoenerij.


WAAR KUNNEN WE JE BIJ HELPEN? KLIK OP EEN VAN DE ONDERSTAANDE DOCUMENTEN OM ONS AANBOD TE BEKIJKEN.

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Bij Spaans&Spaans houden we niet zo van “hokjesdenken”, dus neem gerust even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.