mensen&

interesses

Eigenzinnige juristen en developers met ambitie.

Wist je dat we een familiebedrijf zijn? Onze fundering is ijzersterk en dit zie je terug in ons werk als juristen, waarbij we samen vechten voor jouw belangen. Door onze samenwerking met developers, kunnen we voor die zaken die zich op het snijvlak van recht en techniek bevinden, net dat beetje extra geven.

mr. Hester Spaans

Jurist &
Mede-oprichter

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong (...)

mr. Lucia Spaans

Jurist &
Mede-oprichter

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op topniveau. Ze is enorm gemotiveerd en een perfectionist (...)

Uri Goldshtein

Developer &
Teamadviseur

Uri is een zeer ervaren open source developer die in zijn huidige onderneming zich samen met zijn topteam van developers toelegt op het technisch transformeren van bedrijven (...)

Maaike Meeuwsen

Legal Assistant &
Rechtenstudent

Maaike schrijft sinds juni 2020 juridische blogs voor Spaans&Spaans. Momenteel volgt ze de master Intellectueel eigendomsrecht, innovatie & technologie aan de Universiteit Utrecht. Aan dezelfde universiteit (...)