meet OUr team

Eigenzinnige juristen en developers met ambitie.

Wist je dat we een familiebedrijf zijn? Onze fundering is ijzersterk en dit zie je terug in ons werk als juristen, waarbij we samen vechten voor jouw belangen. Spaans&Spaans zijn meester in de rechten en bezitten beiden meerdere master diploma's op juridisch gebied, met specialisaties op het gebied van data-discriminatie, big data en it-recht. Daarnaast hebben de dames een passie ontwikkeld voor software development en houden ze zich altijd op de hoogte van de nieuwste technologische snufjes en spannende ontwikkelingen. Daarbij is het natuurlijk wel erg makkelijk dat er ook een software developer tot het team van Spaans&Spaans behoort. Uri Goldshtein is top open-source developer en expert op zijn gebied en heeft door zijn jarenlange ervaring bij grote ondernemingen unieke kennis opgedaan. Wij laten ons regelmatig bijscholen door Uri en zijn team omtrent nieuwe ontwikkelingen in ICT en waar nodig worden wij extra geadviseerd. Oftewel, jij bent ervan verzekerd dat wij niet alleen juridisch weten hoe de zaak in elkaar steekt, maar ook denken als developers en de benodigde technische kennis hebben.

Just to be sure: we zijn geen advocatenkantoor. Uit eigen ervaring hebben we meegemaakt dat goed specialistisch juridisch advies veelal afdoende is en het voordeliger is om een eventueel geschil niet bij de rechter 'uit te vechten'. Voorkomen is beter dan genezen! Indien het toch tot een rechtszaak komt bij de kantonrechter kunnen wij je bijstaan indien het een vordering betreft onder de 25.000. euro. Daarboven zullen wij je doorverwijzen naar een advocaat.

mr. Hester Spaans 
-Oprichter 
en Juridisch adviseur-

Hester is een van de oprichters van Spaans&Spaans en werkt als juridisch adviseur. Ze heeft meerdere masters in het recht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en het voorrecht gehad een half jaar aan de University of Hong Kong (…)

mr. Lucia Spaans
-Oprichter en Juridisch adviseur-

Lucia is mede-oprichter van Spaans&Spaans en werkt gedreven samen met het team aan het leveren van onze juridische diensten op top niveau. Ze is enorm gemotiveerd en een perfectioniste (soms, oké, dikwijls, op het irritante af (…)

Developer Uri Goldshtein
-Team adviseur en speaker- 

Uri is  een zeer ervaren en, dat mag ook best gezegd worden, befaamde open source developer die in zijn huidige onderneming zich samen met zijn top-team van developers toelegt op het technisch transformeren van bedrijven (…)